Lyhytkurssit

Suomen Nuoriso-opisto järjestää erilaisia lyhytkursseja ympäri vuoden sekä viikolla että viikonloppuisin.  Kaikille avoimien kurssien lisäksi opisto järjestää ala-asteikäisille erilaisia leirejä koulujen lomien aikana. Kurssien aikana on aina mahdollista ruokailla ja majoittua. Opiston kurssitarjontaa pyritään koko ajan lisäämään ja monipuolistamaan. Seuraa jatkuvasti päivittyvää kurssikalenteriamme.

Opistolla on erinomaiset puitteet erilaiselle koulutus- ja leiritoiminnalle. Opiston kampusalue, joka koostuu useista rakennuksista, sijaitsee vain n. 2 km päässä Mikkelin keskustasta. Lisäksi opistolla on Saimaan rannalla kaksi leirikeskusta. Katso tarkemmat tiedot opiston tiloista: Majoitus- ja ravintolapalvelut.

Opisto järjestää kursseja mielellään myös yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kurssi.

Yhteistyö Suomen Nuorisoseurojen kanssa

Taustajärjestön edustajat huomioidaan kurssimaksuissa – nuorisoseurojen jäsenten majoitus (2 hh) sisältyy kurssimaksun hintaan! Välitäthän siis tietoa koulutuksista edelleen jäsenistöllenne.

Yleiset kurssiehdot

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen perimme peruutuskulua 30 euroa.
Mikäli kurssipaikka perutaan 7 päivää ennen kurssin alkamista tai myöhemmin, perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
Sairastumistapauksessa ota yhteyttä Suomen Nuoriso-opistolle. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa  lääkärintodistuksen.

Lisätietoja

kehittämis- ja koulutussuunnittelija Jatta Juhola, puh. 044 416 2425

Sähköposti: etunimi.sukunimi@sno.fi

Siirry kurssikalenteriin >

Ehdota kurssia!

 

Varmennus