MarrasQ – nuorisoteatteritapahtuma

Teatterilaiva

Sparrausta teatteriesityksen valmistamiseen MarrasQ – nuorisoteatteritapahtumasta 28.-30.11.2014

Tarjolla nuorille teatteriharrastajille loistava mahdollisuus syventää osaamistaan työpajoissa teatterin eri osa-alueilta ja nähdä toisten työskentelyä.

Tapahtuma koostuu katselmuksen esityksistä ja moninaisista teatterialan työpajoista. Työpajoissa opitaan improvisaatiota ja fyysistä teatteria, tehdään kuunnelma ja elokuva. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja työpajoihin päättyy 7.11.

Iltaohjelmassa kisaillaan muun muassa improvisaatiossa Artium-salin hulppeissa puitteissa.

Katselmuksessa nähdään 6 esitystä eri puolilta Suomea. Esityksistä palautetta antavat teatterialan ammattilaiset: näyttelijä, teatteriopettaja Misa Palander ja taidepedagogi Satu Olkkonen. Yhdelle ryhmistä on myös luvassa stipendi valtakunnallisille nuorisoteatteripäiville Ramppikuumeeseen Kankaanpäähän huhtikuussa 2015. Palaute annetaan julkisesti, vuorovaikutuksessa yleisön kanssa – tavoitteena on oppia myös toisten tekemisen kautta.

Katselmuksen esitykset ovat kaikille avoimia. Lippu yksittäiseen esitykseen 5 €, yhteislippu kaikkiin esityksiin yhteensä 15 €. Maksu vain käteisellä, lippuja voi ostaa ovelta puoli tuntia ennen esitystä. Esityskuvaukset löydät tapahtuman facebook-sivulta.

 

Lauantai 29.11.

klo 17.00 Muonion Tyväret: Perus perhe (45min)/Artium

klo 18.30 Art Hysterian Raamit-projekti (Saarijärvi): Kadotetut kehtolaulut -kuunnelma (25min)/Liikuntasali

klo 19.30 Etelä-Savon Tanssiopisto (Mikkeli): Virret -tanssiteos (15min)/Artium

klo 21.00 Oleva Kettu (Turku): Ruoalla ei saa leikkiä, Marjatta! (45min)/Artium

 

Sunnuntai 30.11.

klo 9.30 Pukinmäen taidetalon teatterikoulu (Helsinki): Musta aukko (60min)/Artium

klo 11.15 Art Hysterian (Saarijärvi) ja Äänekosken nuorisoteatteri varjolapset: ”Tabula rasa” teatteriseikkailu (15min)/Artium

 

Näe, koe ja tee MarrasQ!

 

Tapahtuman toteuttaa Suomen Nuoriso-opisto yhteistyössä Suomen Nuorisoseurojen, Nuori Kulttuuri -säätiön ja Ramppikuume-tapahtuman kanssa.

 

Lisätietoja:

Jatta Juhola, kulttuurituottaja, YTM

jatta.juhola(at)sno.fi

p. 044 416 2425

 

MarrasQ on myös Facebookissa ja Instagramissa.

MarrasQ - nuorisoteatterifestivaali

  • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Jos et peru kurssipaikkaasi tai peruminen tapahtuu kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen, perimme kurssimaksun kokonaan.

  • Päiväys, paikka ja allekirjoitus (Kirjoitetaan kurssille saapuessa)

 

Varmennus