Kokoukset, juhlat, sauna, majoitus, tilat

Tervetuloa Paukkulan ja Riuttalanhovin vieraaksi kauniiseen ja viihtyisään ympäristöön.

Tarjoamme upean ympäristön kokouksille, häille, juhlille, ravintolapalveluille, virkistyspäiville, saunailloille ja majoitukselle Paukkulassa Mikkelin keskustan tuntumassa ja Riuttalanhovissa, Saimaan rannalla, vain noin kahdeksan kilometriä Mikkelin torilta.

Suomen Nuoriso-opisto tarjoaa tila- ja ruokapalveluja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, häihin, kokous- ja koulutuspäiviin, saunailtoihin tai vaikka pikkujouluihin.

Vuokraamme viihtyisällä kampusalueella käyttöönne seuraavia tiloja: Seminaarisali (max 80 henkilöä), Artium-sali (max 167 henkilöä), liikuntasali, Kinesis-sali, ruokasali (max 100 henkilöä) ja saunallinen takkahuone (max 20 henkilöä).

Ruokasaliimme mahtuu noin 100 vierasta. Tarvittaessa aulatiloista voidaan järjestää lisää tilaa ruokasaliin, jolloin isompikin joukko mahtuu juhlimaan. Noutopöytä katetaan kabinettiin ja juhlan järjestäjä voi koristella ruokasalin haluamallaan tavalla. Juhlien jatkot voi järjestää vaikkapa Paukkulan kampuksen takkahuoneella. Ravintolassamme ei ole anniskeluoikeuksia.

Tarjoamme on myös majoituspalvelua kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin ryhmille (ryhmäkoko min. 25 henkilöä) yhden ja kahden hengen huoneissa. Majoitustilaa löytyy n. 120 henkilölle.

Pikkujoulut 2017

Häät Paukkulan kartanolla

Kokous Paukkulassa

Saunailta Paukkulassa

Majoitus Paukkulassa

Vuokrattavat tilat Paukkulassa

Tarjouspyyntölomake

 

 

MYYNTIPALVELU:

Palvelupäällikkö

LAURA HATTUKANGAS-TESARCZYK

palvelukeskus(at)sno.fi, laura.hattukangas-tesarczyk(a)sno.fi

040 357 7735

 

Paukkula Facebookissa

Ajo-ohje Paukkulaan:

Karttalinkki

 

Näytä Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto suuremmalla kartalla