Etelä-Savon upein monitoimiareena

Paukkula on yhtenä pääomistajana mukana Etelä-Savon monipuolisimmassa monitoimiareenassa, Saimaa Stadiumissa. Tarjoamme elämyksiä, opetusta ja kursseja mm. Stadiumin upealla kiipeilyseinällä ja viihdeliikunta-alueella. Monitoimiareenalle liikkumaan tai tapahtumiin kauempaa tulleet majoitamme järkihintaan Paukkulan kulttuurikampuksella, vain kivenheiton päässä Mikkelin keskustasta.

Seinäkiipeilyn alkeiskurssi
3h + 1 kk harjoittelujakso, 99 € (sis. alv 24 %)

Aloittaessasi kiipeilyharrastuksen tarvitset riittävät perustiedot ja -taidot. Alkeiskurssilla pääset turvallisesti seinälle heti alkumetreillä. Kolmituntisella kurssilla kehitetään kiipeilijän varmistamisosaamista yläköydellä, kiipeilijän solmimista köyteen sekä erilaisten kiipeilyvarusteiden käyttöä. Kurssin jälkeen saat varmistaa toista kiipeilijää kaikilla yläköysireiteillä.

Alkeiskurssin kesto on 3 tuntia. Kurssiin sisältyy 1 kk harjoittelujakso. Harjoittelujaksolla varmistustestin läpäisseet saavat kansallisen yläköysivarmistuskortin. Koulutuksen ikäraja on 14 vuotta. Max 12 osallistujaa / kurssi, joten varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti.

Harjoittelukuukausi

Yhden kuukauden harjoittelujakso alkaa kurssin jälkeisestä päivästä. Stadiumilta saat lainakengät ja -valjaat, ja kiivetä voit kuukauden rajattomasti. Harjoittelukuukauden aikana testaamme vielä varmistustaitosi ja saat kansallisen yläköysivarmistuskortin. Varmistustesti tulee suorittaa harjoittelukuukauden aikana.

Kurssin ajankohta

Kiipeilykurssin tarkka ajankohta ilmoitetaan heti Stadiumin kiipeilyseinän valmistuessa keväällä 2018.

Majoituspaketit Saimaa Stadiumin vieraille

Majoituspalvelustamme saavat katon päänsä päälle ja aitoa käsityönä tehtyä ruokaa niin Stadiumin tapahtumayleisö kuin tilaisuuksien järjestäjätkin – hyvällä paikalla kaupunkikeskustan tuntumassa.

Täysin uudet oppimisympäristöt Liikunnanohjauksen peruskurssille

Syksyllä 2018 starttaavalla, lukuvuoden mittaisella, Liikunnanohjauksen peruskurssilla (LOP) otetaan kaikki ilo ja hyöty irti mm. Stadiumin lajiharjoittelu-, ryhmäliikunta- ja terveyslaboratiomahdollisuuksista. Tulossa onkin Paukkulan historian monipuolisin Liikunnanohjauksen peruskurssi.

Leirikoulut

Stadiumi tarjoaa täysin uudet ulottuvuudet myös Paukkulan suosittujen kesäleirien ja leirikoulujen järjestämiseen. Upouusi areena viihdeliikunta-alueineen on takuulla tulevien leirikoululaisten kestosuosikki.

Stadiumiin liittyvät tiedustelut ja varaukset:

Joel Niemi
Markkinointi ja viestintä
joel.niemi(at)sno.fi
040 748 5466